Een 3 daagse lichaamsgerichte groep, in samenwerking met Greet Blok

Heb je het verlangen om weer voluit te leven, zodat je iedere vezel in je lichaam ervaart en de energie door je heen voelt stromen?  Deze 3daagse brengt je door middel van beweging, expressie en stilte bij je levenslust en passie, en helpt je de blokkades die je daaromheen hebt opgebouwd te doorvoelen en los te laten als de tijd daar rijp voor is. 

We gaan de chakra’s, de energiecentra van het lichaam, langs en ont-dekken wat er aangeraakt en bevrijd wil worden. We vragen ons af wat het lichaam ons te zeggen heeft en leren ons hieraan over te geven. 

Via lichaamsgerichte oefeningen, visualisaties en meditaties, zang en massage, dromenuitleg en gesprek, kan er ruimte ontstaan voor je natuurlijke, ontspannen en liefdevolle zelf.

Van hoofd tot hart, van voeten tot buik, alles mag weer meedoen. Plezier, maar ook verdriet of pijn, zachtheid, kracht en kwetsbaarheid, jouw volle potentie wordt tot leven gewekt.

Tussendoor is er tijd om in stilte op jezelf te zijn en om je ervaringen te laten bezinken. Zo kan er als vanzelf ontstaan wat voor jou op dat moment van belang is en kun je opgeschoond, opgefrist en vol nieuwe energie en inzichten je leven hervatten. 

Over Greet en Arianne:
Zowel Greet als Arianne hebben vele jaren ervaring in het begeleiden van mensen op hun levenspad. Zij werken allebei via lichaamsgerichte energetische oefeningen, en geloven in de ervaringsgerichte weg, waarbij inzichten komen door middel van het verbinden van lichaam, stem en geest.
Ze hebben meerdere opleidingen, cursussen en workshops gevolgd en opgezet op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, energetisch lichaamswerk, mindfulness, meditatie, massage, stembevrijding, heling, opstellingenwerk.
Voor meer informatie over Greet, zie haar website: www.greetblok.nl

Ik heb genoten van het dansen en zingen, van de reis door mijn lijf via chakra’s, van de stiltemomenten en meditaties. Ik heb gelachen en ben diep verdrietig geweest. En nu? Nu stroomt mijn energie lekker, ik voel vreugde en vertrouwen, een soort rust is in mij gekropen”. – Evelien

Wil je meer lezen over mijn visie op het belang van leven via lichaamswijsheid? Ga dan hier naar het blog: ‘Ons lichaam als bron van wijsheid en groei’.

Praktische gegevens:
Op dit moment staat er geen LEEF-groep gepland. Zodra we deze weer aanbieden komt het op deze website te staan.
Locatie: De Innerwaarde, Badhuisweg 16 in Zutphen; prachtig gelegen pal aan de rivier de IJssel, je kunt heerlijk wandelen door de uiterwaarden en stilzitten bij de rivier; we hebben een aantal slaapplekken binnen en een aantal buiten (caravan, tenten).
Tarief: …. euro, inclusief overnachting, maaltijden, koffie&thee tussendoor
Aantal deelnemers: maximaal 10, minimaal 8.

Annuleringsvoorwaarden en Privacy: klik hier.
Aanmelding en/of vragen: stuur een mail aan Arianne Wopereis: