NIEUW: 3 daagse lichaamsgerichte intensive, in samenwerking met Greet Blok

Heb je het verlangen om weer voluit te leven, zodat je iedere vezel in je lichaam ervaart en de energie door je heen voelt stromen?  Deze 3daagse brengt je door middel van beweging, expressie en stilte bij je levenslust en passie, en helpt je de blokkades die je daaromheen hebt opgebouwd te doorvoelen en los te laten als de tijd daar rijp voor is. 

We gaan de chakra’s, de energiecentra van het lichaam, langs en ont-dekken wat er aangeraakt en bevrijd wil worden. We vragen ons af wat het lichaam ons te zeggen heeft en leren ons hieraan over te geven. 

Via lichaamsgerichte oefeningen, visualisaties en meditaties, zang en massage, dromenuitleg en gesprek, kan er ruimte ontstaan voor je natuurlijke, ontspannen en liefdevolle zelf.

Van hoofd tot hart, van voeten tot buik, alles mag weer meedoen. Plezier, maar ook verdriet of pijn, zachtheid, kracht en kwetsbaarheid, jouw volle potentie wordt tot leven gewekt.

Tussendoor is er tijd om in stilte op jezelf te zijn en om je ervaringen te laten bezinken. Zo kan er als vanzelf ontstaan wat voor jou op dat moment van belang is en kun je opgeschoond, opgefrist en vol nieuwe energie en inzichten je leven hervatten. 

Over Greet en Arianne:
Zowel Greet als Arianne hebben vele jaren ervaring in het begeleiden van mensen op hun levenspad. Zij werken allebei via lichaamsgerichte energetische oefeningen, en geloven in de ervaringsgerichte weg, waarbij inzichten komen door middel van het verbinden van lichaam, stem en geest.
Ze hebben meerdere opleidingen, cursussen en workshops gevolgd en opgezet op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, energetisch lichaamswerk, mindfulness, meditatie, massage, stembevrijding, heling, opstellingenwerk.
Voor meer informatie over Greet, zie haar website: www.greetblok.nl

Wil je meer lezen over mijn visie op het belang van leven via lichaamswijsheid? Ga dan hier naar het blog: ‘Ons lichaam als bron van wijsheid en groei’.

Praktische gegevens:

Data: vrijdag 5 mei (start 10.30 uur) – zondag 7 mei 2023 (einde 16.30 uur)

Locatie: Zomerlicht, De Haar 3, Balkbrug. Liggend in de prachtige Overijsselse natuur en met heerlijke vegetarische maaltijden.

Tarief: 675 euro p.p. (440 euro verblijfkosten, 235 euro trainingskosten), inclusief overnachting, vol pension, koffie en thee tussendoor. Overnachting in luxe ruime yurts met eigen sanitair per yurt ( 2 à 3 personen per yurt).

Aantal deelnemers: maximaal 14, minimaal 8.

Annuleringsvoorwaarden en Privacy: klik hier.

Aanmelding en/of vragen: stuur een mail aan Arianne Wopereis: