Een liefdesrelatie biedt ons mensen de kans om onze liefde, intimiteit en seksualiteit tot uitdrukking te brengen in contact met die ander. Het is een uiterst inspirerende mogelijkheid om kameraadschap, liefde en passie te ervaren in ons leven. Tegelijkertijd wordt vaak pijnlijk voelbaar als de liefdesrelatie stagneert en patronen verworden tot hardnekkige, zich herhalende momenten. Het vraagt moed en vertrouwen om hierbij hulp te vragen.

Diep van binnen ligt de mogelijkheid om het anders te gaan doen, want juist in die intieme relatie en wat daarin blokkeert, ligt de sleutel om een opener, liefdevoller en gepassioneerder mens te worden. Dat vraagt wel in eerst instantie dat je naar jezelf wilt kijken, naar dat wat je liever niet ziet omdat je denkt dat het te donker of juist te mooi is!

Ik houd ervan om mensen met aandacht, liefde en de nodige scherpte, naar de kern te brengen waar de vraag ten diepste over gaat. Om helder te krijgen waar de liefde stagneert en hoe deze weer tot uitdrukking gebracht kan worden.

Relatie-sessies duren ongeveer anderhalf uur en je komt samen. Soms is het goed om een aantal keren apart van elkaar te komen. Dit bepalen we in overleg met elkaar.

Voor de tarieven klik op de volgende knop: