3 daagse groep plus terugkomdag : 11 – 13 april 2025 en 14 juni 2025

Een liefdesrelatie is als een alchemistisch vat waarin liefde, intimiteit en seksualiteit verbonden kunnen worden met elkaar. Als beide partners daarbij hun eigen innerlijke werk verrichten en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen levensopgave, kan de relatie zich ontwikkelen tot een ‘Heilig Huwelijk’ waarin de tegenstellingen opgelost en getransformeerd worden. 

Dat klinkt mooi maar in de dagelijkse werkelijkheid verwordt menige relatie dikwijls tot een zich herhalend patroon waardoor de ontwikkeling dreigt te stagneren. Toch ligt diep van binnen altijd de mogelijkheid om het anders te gaan doen, want juist in die intieme relatie en wat daarin blokkeert, ligt de sleutel om een opener, liefdevoller en gepassioneerder mens te worden.

Mijn man Hans Wopereis en ik bieden regelmatig een 3daagse plus terugkomdag en online programma aan voor koppels die zoeken naar verdieping en vitalisering van hun relatie. Hans heeft net als ik een ruime ervaring in het werken met mensen en het geven van groepen (zie www.hanswopereis.nl). Onze eigen relatie van nu 38 jaar nemen wij ook regelmatig onder de loupe, om de patronen die er insluipen eerlijk samen te bespreken en om te zetten in nieuwe mogelijkheden en kansen. Om elkaar ruimte te geven én de verbinding steeds opnieuw weer aan te gaan. 

In ons werk houden we ervan om mensen met aandacht, liefde en de nodige scherpte, naar de kern te brengen waar de vraag ten diepste over gaat. Om helder te krijgen waar de liefde stagneert en hoe deze weer tot uitdrukking gebracht kan worden.

We werken door middel van gesprek, lichaamsgerichte- en contact oefeningen, dromenuitleg, stilte en meditatie. Tussen de 3daagse en de terugkomdag krijg je een online programma zodat je thuis kunt blijven ‘oefenen’ met het geleerde uit de driedaagse.

‘Door het deelnemen aan deze groep ben ik veel beter gaan ervaren en inzien hoe ik door mijn eigen patronen de relatie en mijzelf in de weg zit. En kan ik milder naar mezelf en naar de patronen van mijn partner kijken. Het heeft ons weer meer liefde voor elkaar en belangrijke inzichten gegeven om samen verder te groeien!’ – Pieter

Wil je nog meer lezen over onze visie op relaties? lees dan blogs: ‘Samen de was doen in je relatie’ en ‘De wondernachtegaal in je liefdesrelatie’.

Praktische gegevens:
De volgende driedaagse parengroep is gepland van 11-13 april 2025
De terugkomdag is gepland op zaterdag 14 juni 2025
Locatie: ‘De Innerwaarde’, Badhuisweg 16, Zutphen
Aantal deelnemers: maximaal 14 (dus 7 koppels), minimaal 8 (4 koppels).
Kosten: ongeveer 800 pp, inclusief verblijfkosten; exacte kosten nog nader te bepalen

Aanmelding en/of vragen: stuur een mail aan Arianne Wopereis: