In een groep zijn de deelnemers elkaars spiegel, waardoor het mogelijk is om snel de diepte in te gaan. Meestal ontstaat er in korte tijd een vertrouwen in elkaar, en feedback is waardevol en leerzaam. Zaken en thema’s die in het dagelijks leven vaak ondersneeuwen, kunnen boven komen. Er treedt herkenning op en men ondersteunt elkaar.

Via gesprek, oefeningen en beweging worden thema’s uitgewerkt en veel van elkaar geleerd. Lichaamswerk, dromenwerk, meditatie, visualisaties en opstellingen werken verdiepend en verhelderend.

Als coach en trainer heb ik Arianne leren kennen als een fijn, liefdevol, betrokken, helder, spontaan, warm en op momenten ook lekker gek, humorvol en heerlijk rechtdoor zee mens. Dat in combinatie met haar ontwapende, uitnodigende, prikkelende  en tegelijkertijd ook rakende manier van werken stimuleerden mij om het onderzoek met betrekking tot de vraag waar ik mee kwam met vertrouwen aan te gaan en daarin verdere stappen te zetten. Echt alles mag er zijn. Niets is onbespreekbaar. Ik gun iedereen een Arianne op een bepaald moment in zijn of haar leven.” Ilse van Der Jagt

Groepen die ik op dit moment aanbied en je op deze website kunt vinden:

 • Heel je lichaam‘: Een dag in een groep van maximaal 10 deelnemers, voor mensen die meer contact willen maken met hun lichaam en willen luisteren naar haar natuurlijke kracht en wijsheid. Een dag waarin je hele lichaam meedoet en heling kan plaatsvinden, verbonden met je denken en voelen. Met behulp van beweging, stem en stilte maken we een reis door ons lichaam. We ontdekken waar het levend en ontspannen voelt en ook waar blokkades zitten. Hierdoor kan je voelen wat jou helpt om een vrijer en vitaler mens te worden. Voor meer informatie: klik hier.
 • ‘ L E E F !’ ; een 3 daagse intensive met veel energetisch lichaamswerk om dat wat vastzit los te maken (letterlijk en figuurlijk), en weer stromend en als één geheel het leven in te kunnen gaan. De wijsheid van het lichaam wordt aangeboord, zodat denken, voelen en handelen weer in balans kunnen komen. Ik geef deze groep samen met Greet Blok, wij hebben beiden veel ervaring in lichaamsgericht werken met groepen. Voor meer informatie: klik hier.
 • ‘Alchemie van de liefde’; een 3daagse parengroep, waarin jouw liefdesrelatie in de ‘kookpot’ van de alchemie een nieuwe impuls kan krijgen. Ik geef deze groep samen met mijn man Hans Wopereis. Wij hebben een 38-jarige relatie die regelmatig onder de loupe genomen wordt en daardoor levend en in beweging blijft.
  Voor verdere informatie over deze groep klik hier.
 • ‘Levenskunst in ellende’; een groepstraining voor begeleiders en trainers waarin we aandacht besteden aan werken met mensen die te maken hebben met het verlies van een dierbare of anderszins met rouw en afscheid. Deze groepstraining is opgezet door Ineke Helmer, Daan Sio en Huib Beerda. Voor meer informatie: klik hier.
  In het verleden heb ik meerdere groepen gegeven die te maken hebben met afscheid en rouw, je kunt contact met me opnemen als je mij wilt inzetten hiervoor.

  Groepstrainingen die ik in het verleden gegeven heb en waar je mij voor kunt vragen:
 • ‘Heling en subtiele energie’; een groepstraining waarin er gewerkt wordt aan heling van lichaam en geest. Voor sensitieve mensen die het subtiele in zichzelf in balans willen brengen met hun dagelijks leven en werk.
 • ‘Coachen en trainen vanuit diepgang en vertrouwen’; een meerdaagse training voor coaches en trainers die vanuit hun diepere impulsen en vertrouwen willen leren werken. Door middel van energetisch lichaamswerk, dromenwerk, visualisaties, spel en jouw eigen unieke wijsheid, kun je leren om mensen naar hun diepere kern te brengen waar essentiele antwoorden liggen. Je leert o.a. door vanuit ontspanning te werken in plaats van je best te gaan doen en een standaard techniek toe te passen. Hierdoor kunnen impulsen tijdens het coachen ‘als vanzelf’ in je opkomen.

Op deze website kun je zien welke groepstrainingen ik aanbied. Dat zal wisselend zijn. Het is ook mogelijk om een aanvraag te doen voor een bepaalde groepstraining. Binnen een organisatie of een ander groepsverband waar mensen willen werken aan hun persoonlijke- en/of arbeids-ontwikkeling. Of aan hun trainer/coach vaardigheden.

Ik heb veel ervaring met het begeleiden van losse themadagen, workshops, meerdaagse groepen en lezingen. Naast de thema’s die hierboven zijn beschreven werk ik ook met de volgende thema’s: ‘Je plek in het gezin’, ‘Je kind als spiegel’, ‘Geld en energie’, ‘De taal van het lichaam’.

Neem voor meer informatie contact met mij op: