Tijdens een individueel coachingstraject gaan we de patronen die onder jouw vraag liggen onderzoeken. Zodat je deze om leert zetten en weer het vertrouwen krijgt om je leven aan te kunnen vanuit jouw kracht én kwetsbaarheid.

Voor een uitgebreidere uitleg over mijn visie en werkwijze: Klik hier.

Een individueel coachingstraject wordt gestart met een intake-gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we waar je aan wilt werken, wat je verwachtingen zijn en wordt er een inschatting gemaakt hoe lang de coaching zal duren en hoe de coaching ingevuld zal gaan worden. Tijdens de coaching kan blijken dat de richting bijgesteld moet worden. Aan het einde van het intake-gesprek bepalen we of het coachingstraject gestart gaat worden.

Een sessie/intakegesprek duurt ongeveer anderhalf uur. Online sessies zijn mogelijk, bijvoorbeeld vanwege de reis-afstand.

Via de werkgever
Voor mensen die via hun werkgever worden doorverwezen, kan na het intake-gesprek een offerte gemaakt worden. Opdrachtgevers waar ik mee samenwerk of in het verleden mee heb samengewerkt zijn: de ArboUnie, Buurtzorg, verschillende gemeentes, de Vrije School Zutphen, Itip school voor leven en werk, de Belastingdienst, en anderen.

Arianne heeft als geen ander de levenskunst een ander met benieuwdheid, oprecht en zonder oordeel te ontmoeten en te begeleiden. Ze voelt je haarscherp aan, laat je in je waarde en prikkelt je op een prettige manier. Liefdevol, speels, betrokken, met humor en met grote wijsheid waar ze bescheiden over is. De energetische sessies met haar hebben mij een aantal keer inzichten gegeven die levensveranderend waren. En verder is ze lekker eigen! Daarom voel ik mij uitgenodigd mezelf bij haar te laten zien.” – Hilde Kroes

Voor de tarieven klik op de volgende knop: