Zaterdag 4 mei 2024, in samenwerking met Greet Blok

Deze dag is voor mensen die meer contact willen maken met hun lichaam en willen luisteren naar haar natuurlijke kracht en wijsheid. Een dag waarin je hele lichaam meedoet en heling kan plaatsvinden, verbonden met je denken en voelen.

Met behulp van beweging, stem en stilte maken we een reis door ons lichaam. We ontdekken waar het levend en ontspannen voelt en ook waar blokkades zitten. Hierdoor kan je voelen wat jou helpt om een vrijer en vitaler mens te worden. 

Het specifieke thema van deze dag is: Bekken, stem en levenslust

Bekken en stem hebben een bijzondere relatie met elkaar. Als je de kracht en vitaliteit in je bekken kan voelen hoor je dat direct aan je stem, die is dan dieper en voller. Je wordt enthousiaster, inspirerender en je boodschap kun je beter overbrengen. Tijdens deze dag laten we ons inspireren door de energie van haka, de energieke, rituele dans van de Maori’s. 

Over Greet en Arianne:
Zowel Greet als Arianne hebben vele jaren ervaring in het begeleiden van mensen op hun levenspad. Zij werken allebei via lichaamsgerichte energetische oefeningen, en geloven in de ervaringsgerichte weg, waarbij inzichten komen door middel van het verbinden van lichaam, stem en geest.
Ze hebben meerdere opleidingen, cursussen en workshops gevolgd en opgezet op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, energetisch lichaamswerk, mindfulness, meditatie, massage, stembevrijding, heling, opstellingenwerk.
Voor meer informatie over Greet, zie haar website: www.greetblok.nl

Wil je meer lezen over mijn visie op het belang van leven via lichaamswijsheid? Ga dan hier naar het blog: ‘Ons lichaam als bron van wijsheid en groei’.

Praktische gegevens:
Data: zaterdag 4 mei 2024; van 10 – 16.30 uur
Locatie: De Innerwaarde, Badhuisweg 16 in Zutphen, prachtig gelegen pal aan de rivier de IJssel.
Tarief: 125 euro. Dit is inclusief lunch, koffie, thee en lekkers tussendoor
Aantal deelnemers: maximaal 10, minimaal 6.

Annuleringsvoorwaarden en Privacy: klik hier.
Aanmelding en/of vragen: stuur een mail aan Arianne Wopereis: