Door de jaren heen heb ik mensen uit verschillende organisaties begeleid, waaronder de Arbo-unie, het onderwijs, verschillende gemeentes en de Belastingdienst. Hierbij draait de kernvraag meestal om het herontdekken van de persoonlijke en unieke kwaliteiten.

Er is een natuurlijk verlangen dat wij allemaal hebben, namelijk om onze aangeboren kwaliteiten in te kunnen zetten in deze wereld. Om zo een bijdrage te kunnen leveren aan het grotere geheel waar we onderdeel van zijn.

In de zoektocht hiernaar, is het (her-) vinden van ons eigen bezielende beginpunt en eigenwaarde de essentie. Van daaruit kunnen de kernkwaliteiten weer ingezet gaan worden.


Veel mensen kampen met burn-out verschijnselen, zijn in conflict met collega's, of vinden geen bezieling in hun huidige werk. Dit is lastig en tegelijkertijd biedt het een nieuwe mogelijkheid om werkelijk de rust en het vertrouwen in jezelf en je kunnen te her-ontdekken. Wie ben jij ten diepste en wat is je werking als je je kracht en potentie op geheel eigen wijze durft in te zetten?

Het eerste gesprek is bedoeld om kennis met elkaar te maken en de vraagstelling helder te krijgen. Als het traject door de werkgever wordt betaald, is het maken van een offerte mogelijk. Hierin wordt een richtlijn gegeven van het aantal sessies dat nodig lijkt. Na een bepaalde periode is, indien gewenst, een evaluatie-gesprek samen met de leidinggevende mogelijk.

Voor informatie over de tarieven klik hier.