Individuele begeleiding bestaat uit een sessie van 1 uur per keer. In de eerste sessie maken we kennis en bespreken we wat de vraagstelling is en hoeveel sessies we denken nodig te hebben.

Uit ervaring blijkt dat gemiddeld tussen de 5 en de 10 sessies nodig zijn. De wijze van werken bestaat uit een combinatie van gesprek en (lichaamsgerichte-) oefeningen, zodat inzichten samengaan met ervaring.

Soms is het nodig om dieper in te gaan op het verleden, als daar de kern van de vraag ligt. Maar altijd komen we weer uit bij het huidige leven: hoe kun je een verandering tot stand brengen in je concrete dagelijkse bestaan?
 


Ik zoek daarbij, vanuit het kontakt met de ander, naar de kern van de verlangens die ten grondslag liggen aan de vraagstelling. Hierbij werk ik vanuit het vertrouwen dat de antwoorden diep binnen in jouzelf besloten liggen.

Dit kan met grote of met kleine stappen gepaard gaan. Zodoende kunnen de persoonlijke kwaliteiten, het vertrouwen, de liefde en levenslust die in ieder van ons aanwezig zijn, weer ervaren en ingezet worden in het dagelijkse leven.

Voor informatie over de tarieven klik hier.